Ειρηναίος
Πελέχρας

O Ειρηναίος Μ. Πελέχρας ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε πολυεθνικές εταιρείες , περνώντας από Διευθυντικές θέσεις σε τμήματα Πωλήσεων, Ανάπτυξης, Επένδυσης και Διοίκησης.

Σε ηλικία μόλις 28 ετών διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας Aldi Hellas, ενώ στην συνέχεια εργάστηκε σε εταιρείες όπως η Hofer Austria, Lidl Hellas, Wimdu κ.α.

Παράλληλα με τις δραστηριότητές του αυτές, ιδρύει το 2009 την προσωπική του εταιρεία στο εξωτερικό, η οποία αναλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς ανάπτυξης και υπηρεσίες Lobbying.

Το 2012 συνεργάζεται με τον Όμιλο εταιρειών ΕΜΕΚ Α.Ε στον τομέα της Βαριάς Βιομηχανίας, όπου αναλαμβάνει την εμπορική Διεύθυνση του Ομίλου κατατάσσοντας την εταιρεία στον κατάλογο των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων και εξωστρεφών επιχειρήσεων της χώρας.

Το 2017 ενισχύει την ομάδα της εταιρείας Hellenic Seaplanes συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη του Ομίλου και ταυτόχρονα είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου .

To 2018 εντάσσεται σαν Partner στην ομάδα της Petrichor Capital Partners του Λονδίνου και σαν Head of Private Client Advisory.

Ταυτόχρονα συμμετέχει σαν σύμβουλος πολλών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ενέργειας, επενδύσεων, τουρισμού, Online Business, Startups, Venture Capitals.

Επικοινωνία