Νικόλαος
Ναούμης

Γεννημένος από αγροτική οικογένεια της Αιτωλοακαρνανίας, ο Νίκος Ναούμης αποτελεί ζωντανό παράδειγμα θάρρους και αστείρευτης δημιουργικότητας.

Η ζωή του Νίκου Ναούμη δεν ακολούθησε μια συμβατική πορεία.
Παρότι η όραση του έσβησε πριν από 20 χρόνια, τα όνειρά του παρέμειναν φωτεινά.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο ΕΚΠΑ, εστιάζοντας στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Διατέλεσε αναπληρωτής γραμματέας ΑμεΑ της ΟΝΝΕΔ, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης της Νέας Δημοκρατίας.

Η θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, η αρθρογραφία του σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αγγίζοντας καίρια κοινωνικά, πολιτικά και διεθνή ζητήματα, καθώς και η εστίαση στα δικαιώματα ατόμων με αναπηρία, μαρτυρούν μια αστείρευτη δίψα για προσφορά.

Ως συγγραφέας, ο Νίκος Ναούμης έχει χαρίσει στο κοινό ένα μυθιστόρημα, ενώ παράλληλα είναι εκδότης δέκα έργων ποίησης, πεζού λόγου και παραμυθιών.

Η μουσική παραγωγή ολοκληρώνει το πλούσιο πορτρέτο του, αποκαλύπτοντας έναν άνθρωπο πολυπράγμονα και ασυγκράτητα δημιουργικό.

Παράλληλα, η ακτιβιστική του δράση εστιάζει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία, αποτελώντας φωνή διεκδίκησης και αισιοδοξίας.

Ο Νίκος Ναούμης μάς υπενθυμίζει πως η θέληση και η επιμονή δεν φέρουν όρια. Η φωνή του γίνεται η φωνή όσων ονειρεύονται ένα μέλλον ισότητας και συμπερίληψης.

Επικοινωνία

Email: [email protected]