Κυριάκος
Μπουλινάκης

Ο Κυριάκος Μπουλινάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Μεγάλωσε και ζει στο Πειραιά και έχει καταγωγή από το Κακοδίκι Σελίνου Χανίων.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά. Στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του στο University of Salford στο Manchester της Αγγλίας, όμως η αγάπη του για τη μάθηση τον κράτησε για άλλα δύο χρόνια στο Λονδίνο για σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην 180 και 181 ΜΚΒ Hawk.
Εργάστηκε ως Προγραμματιστής Αναλυτής καθώς και ως στέλεχος σε Ασφαλιστικές Εταιρίες.  
Σήμερα εργάζεται ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Σύμβουλος.  Είναι διαιτητής καλαθοσφαίρισης του Συνδέσμου Αθηνών, Μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Κρητικής Εστίας από το 2011 μέχρι και σήμερα, έχει διατελέσει μέλος των ΔΣ των Συλλόγων Κακοδικιανών Αττικής, Σελινιωτών Αττικής, και μέλος του ΔΣ της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης ΜΜΕ ως υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων.
Είναι ιδρυτής του πρώτου Κρητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου στην Ελλάδα όπου για 17 κρατούσε συντροφιά με ποικίλη ύλη εκπομπών στους Κρήτες όλου του Κόσμο. Το 2007 ήταν υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Χανίων.