Αντώνης
Χονδρονίκος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Kurt Bosch στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, και κάτοχος Master στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική επιστήμη από το Πανεπιστήμιου του Illinois at Urbana Champaign.

Είναι Registered Financial Consultant από το International Association of Registered Financial Consultants των Η.Π.Α. (I.A.R.F.C.) και μέλος του Institute of Sales and Marketing Management του Ηνωμένου Βασιλείου (MInSMM).

Εργάζεται από το 1992 στον Ιδιωτικό Τομέα, και συγκεκριμένα στον Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Κλάδο, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατία Consumer Services (εταιρία ειδικών πιστοδοτήσεων του Ομίλου της Εγνατίας Τράπεζας), Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου MARFIN, Γενικός Διευθυντής και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Χρηματιστηριακών και Ασφαλιστικών Εταιριών.

Διετέλεσε επίσης μέλος της Διοίκησης (Γενικός Διευθυντής, Διοικητικός Διευθυντής και Σύμβουλος Διοίκησης) μεγάλων ιδιωτικών Ομίλων Υγείας (Ευρωκλινική, Κεντρική Κλινική, ΙΑΣΩ General κλπ).

Σήμερα είναι Σύμβουλος Στρατηγικής της Baker Tilly Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και Partner της Εταιρίας Χρηματοοικονομικών Συμβούλων Scrinium.

Επικοινωνία