Ινέτζη
Δημητρακάκη

Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά και κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία.

Είναι κάτοχος πτυχίου της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έχει τον τίτλο της ειδικότητας της ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ και της ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑΣ των ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Εξειδικεύτηκε στην Ηχοκαρδιογραφία και στην κλινική Καρδιολογία στο IMPERIAL COLLEGE (School of Medicine National Heart & Lung Inst. HAMMERSMITH HOSPITAL) LONDON UK. Μετεκπαιδεύτηκε στο Aντιυπερτασικό Ιατρείο και στο Τμήμα Ηχοκαρδιογραφίας της ( Α¨ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Είναι κάτοχος MASTER (Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδών ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ/ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.

Έχει εξειδικευτεί στην Καρδιοαναπνευστική Κόπωση στο ΕΚΚΑΝ (Ειδικό Κέντρο Καρδιολογίας Αθλητών και Νέων ), Μονάδα Κληρονομικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων Α¨ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ)

Είναι Αναπληρώτρια Διευθύντρια Καρδιολογικής Κλινικής ιδιωτικού Θεραπευτηρίου και παράλληλα διατηρεί Καρδιολογικό Ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας .

Είναι μέλος του Ιατρικου Συλλογου Αθηνων, Του General Medical Council, Της Ελληνικης Καρδιολογικης Εταιρειας, Της Εταιρειας Προληπτικης Ιατρικης Και Αντιγηρανσης, Της Ομαδας Εργασιας Εκε Προληψης Και Αποκαταστασης Και Της Ελληνικης Εταιρειας Υπερτασης (Εευ).

Είναι υποψήφια διδάκτωρ της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει πολλά Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, έχει κάνει 13 δημοσιεύσεις σε ξένα περιοδικά και συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.

Είναι Εκλέκτορας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ.

Ασχολείται με τον Εθελοντισμό και τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος της Ιατρικής Ομάδας της Axionhellas .

Επίσης, είναι μέλος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών <<ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ>>

Επικοινωνία