«Ο Υμηττός και οι εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος».

Η Γραμματεία μας  πραγματοποίησε εκδήλωση, στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας δήμου Γλυφάδας με θέμα: «Ο Υμηττός και οι εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος».Χαιρετισμούς απηύθυναν : ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ.Γιώργος Παπανικολάου, η Γραμματέας μας κα Ζωή Ράπτη, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Γλυφάδας κ. Ιωάννης Τζούβελης και ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Δάφνης-Υμηττού κ. Παύλος Παπαδόπουλος.
Οι ομιλητές της εκδήλωσης κ.κ.Kώστας Σκρέκας, Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Βουλευτής Τρικάλων, κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Δήμων για την προστασία και ανάπλαση του Υμηττού, κ.Στέλιος Θεοδοσόπουλος – Αντιδήμαρχος Γλυφάδας & Πρόεδρος της εθελοντικής οργάνωσης «Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης Γλυφάδας και κ. Νικόλαος Τσόγκας -εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, στις ομιλίες τους τόνισαν την ανάγκη προστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού που αποτελεί ίσως τον τελευταίο πνεύμονα πρασίνου και παίζει καθοριστικό ρόλο στο μικροκλίμα του λεκανοπεδίου, την τεράστια σημασία της εθελοντικής προσφοράς και την συμβολή των εθελοντών πυροσβεστών, καθώς και την ανάγκη ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Γλυφάδας, Δάφνης Υμηττού ,Ζωγράφου, Αναπληρωτές Γραμματείς της Ν.Δ., Πρόεδροι ΔημΤΟ και πλήθος κόσμου.