ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

“Αγαπητές συμπατριώτισσες,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Η Νέα Δημοκρατία, και με τη δική σας βοήθεια, άνοιξε μια καινούργια σελίδα.

Πίστεψε ξανά στον εαυτό της και αποκτά νέα δυναμική.

Με τη μαζική συμμετοχή σας στις εσωκομματικές εκλογές, δώσατε τη σκυτάλη του κόμματος σε μια – πολλά υποσχόμενη - νέα γενιά ανθρώπων: Τη γενιά των μεγάλων εθνικών δυνατοτήτων, της ικανότητας, της αισιοδοξίας και της ελπίδας.

Το ίδιο πιστεύω ότι θα πράξει, στις επόμενες εθνικές εκλογές, και ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού, που αδιαφορεί για τις κομματικές ταμπέλες, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει στις εθνικές δυνατότητες. Τις δυνατότητες των Ελλήνων να βγάλουμε  τη χώρα μας από την κρίση, την απελπισία, την απαξίωση, την εθνική παρακμή.

Ξέρω πολύ καλά ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της διασποράς, σε όποια γωνία της Γης και να βρίσκεστε, πάντα νιώθετε, πάντα πονάτε και πάντα σκέφτεστε την Ελλάδα.

Όπως ξέρω και τιμώ το γεγονός ότι η  Ελληνορθόδοξη Εκκλησία παραμένει ο σταθερός συνδετικός κρίκος του απανταχού Ελληνισμού.

Με τη μαχητικότητα, που σας διακρίνει, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες και την αγάπη σας για τη μητέρα πατρίδα, μπορείτε να αποτελέσετε το σπινθήρα για μια νέα Ελλάδα. Ανταγωνιστική, με ίσες ευκαιρίες, ευημερία, ισονομία όλων των πολιτών.

Στις μάχες που έχουμε μπροστά μας, ο ρόλος σας είναι πολύτιμος όσο ποτέ. Θέλουμε τη συμβολή σας και σας ευχαριστούμε θερμά.

Σας διαβεβαιώνω ότι στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν φίλο και συναγωνιστή.

Και, βέβαια, δεν θα ησυχάσω μέχρι να αποκτήσετε τα δικαιώματα που στερείστε μέχρι τώρα.”