Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών ΝΔ στην Καλαμάτα 1 και 2 Απριλίου 2017

Το Σαββατοκύριακο 1/2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ στην Καλαμάτα. Συμμετείχαν στελέχη από τη Μεσσηνία αλλά και από τους γειτονικούς νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στην Πολιτική Ακαδημία συμμετείχαν ως εισηγητές:
- ο κ. Μιχάλης Αργυρού, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών στο Cardiff University με την θεματική ενότητα για την Οικονομία.
- ο κ. Χάρης Τσιλιώτης, Επίκ. Καθηγητής Τμ. Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με τη θεματική ενότητα «Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη».
- ο κ. Γεώργιος Αρχόντας, δρ. πολιτικής φιλοσοφίας και οικονομικής θεωρίας, επισκέπτης ερευνητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με τη θεματική ενότητα «Ιδεολογικά χαρακτηριστικά του φιλελευθερισμού – Σύγκριση με τα υπόλοιπα ιδεολογικά ρεύματα».
- ο κ. Βασίλης Φεύγας, σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας με τις θεματικές ενότητες «Τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας» και «Διαχείριση Κρίσεων».
Το σεμινάριο συντόνισε ο κ . Κώστας Λ. Μπακογιάννης, Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατία