Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Σαν σήμερα πριν 48 χρόνια ιδρύθηκε η μεγαλύτερη πολιτική νεολαία της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας.

Η ΟΝΝΕΔ ενέπνευσε από την ίδρυσή της τους νέους και τις νέες που πίστευαν στις φιλελεύθερες ιδέες.

Χιλιάδες νέοι πάλεψαν μέσα στην κοινωνία, στους χώρους εργασίας και στα Πανεπιστήμια και με τους αγώνες τους δημιούργησαν τη Γαλάζια Γενιά.

 

Δεν υπήρξε πολιτική μάχη της παράταξής μας που η ΟΝΝΕΔ δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Μεγάλο ορόσημο στην πορεία της είναι η νίκη στις φοιτητικές εκλογές του 1987, πρωτιά που κρατά μέχρι τις μέρες μας.

 

Σήμερα, εκατοντάδες, πρώην, ΟΝΝΕΔίτες υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης στην κεντρική πολιτική, την Αυτοδιοίκηση, το Συνδικαλισμό, τους Επιστημονικούς και Παραγωγικούς Φορείς της χώρας. Αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ΟΝΝΕΔ είναι η μεγαλύτερη κοιτίδα πολιτικών στελεχών της χώρας.

 

Χιλιάδες άλλοι είναι σήμερα αξία στελέχη της κοινωνίας μας, με επιτυχίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, τιμώντας τις παρακαταθήκες της Νεολαίας μας.

 

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει πολλά στην ΟΝΝΕΔ και για αυτό σήμερα γιορτάζουμε την ίδρυσή της και τιμάμε όσους την έκαναν σπουδαία και μεγάλη.

 

Χρόνια πολλά ΟΝΝΕΔ!

Κατεβάστε το δελτίο τύπου εδώ.