Θανάσης
Τσαντήλας

Θάνος Γ. Τσαντήλας, 44 ετών, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, απόφοιτος Νομικής Σχολής ΑΠΘ.

Από το έτος 2001 ασκεί ανελλιπώς μάχιμη δικηγορία με έδρα την Λαμία και διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο, που αναλαμβάνει υποθέσεις Ποινικού, Αστικού και Διοικητικού Δικαίου και εκπροσωπεί ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, Τράπεζες, κεφαλαιουχικές και προσωπικές εταιρείες, ατομικές επιχειρήσεις και πληθώρα ιδιωτών. Τυγχάνει συνεργάτης δικηγόρος του ΕΦΚΑ (πρώην ΕΤΑΑ/ΤΑΝ & ΤΣΜΕΔΕ), της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Φθιωτικής Αναπτυξιακής ΑΕ - ΟΤΑ, του Δήμου Δομοκού, του Ομίλου Εταιρειών Goody’s - Everest και της ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ, ενώ επί σειρά ετών ήταν συνεργάτης δικηγόρος του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του ΟΕΚ, του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας και του πρώην Δήμου Θεσσαλιώτιδας.

Από το 2008 μέχρι και το 2017 εκλεγόταν ανελλιπώς τακτικό μέλος ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, ενώ διετέλεσε και Ταμίας αυτού. Το 2016 διετέλεσε Πρόεδρος ΔΕ του Κοινωφελούς Ιδρύματος Γεωργίου Κ. Γαλλή, που εδρεύει στον Δομοκό, ενώ από το 2002 έως το 2006 διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου «Τόλμη & Δράση - Όμιλος Πολιτικής, Κοινωνικής και Πολιτιστικής Παρέμβασης» με έδρα την Λαμία.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε Πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Σχολής ΑΠΘ, μέλος ΓΣ και ΔΣ του Διδακτικού & Επιστημονικού Προσωπικού Νομικής Σχολής ΑΠΘ και φοιτητικός εκπρόσωπος στην Κοσμητεία Νομικών και Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ, ενώ, επίσης διετέλεσε Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής Σχολής ΑΠΘ και Αντιπρόεδρος της ΤΟ ΟΝΝΕΔ περιοχής Μητροπόλεως Θεσ/νίκης.

Από το 2016 μέχρι και το 2018 διετέλεσε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και μέλος ΔΕ της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας ΝΔ, ενώ από το 2016 τυγχάνει μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ.

Είναι έγγαμος με την Ειρήνη Χρ. Καραγιαννάκη, Δικαστή, και έχουν αποκτήσει έναν υιό, ηλικίας σήμερα 4 ετών.

Διεύθυνση: Λεωνίδου 6, Λαμία 35132

Τηλέφωνα: 2231027400 - 6973990703

Ε-mail: thantsan@otenet.gr

F/B: Thanos Tsantilas (Θάνος Τσαντήλας)