Κλεοπάτρα
Σαραντάκου Βογιατζάκη

Είμαι Πολιτικός Επιστήμων, γεννήθηκα στην Βούλα και ζω μόνιμα στην Βάρκιζα. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών και έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην ένταξη των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.

Εργάζομαι ως Προϊσταμένη στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και συνεργάζομαι με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, όπου διδάσκω πειθαρχικό δίκαιο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Την περίοδο 2012 -2014 ήμουν μέλος της επιτροπής της Δημόσιας Διοίκησης της ΝΔ, και σήμερα είμαι  μέλος της επιτροπής του τομέα Εσωτερικών της ΝΔ.

 

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί πιστεύω στην ανανέωση με νέα πρόσωπα και ενεργούς πολίτες. Ο διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης βρίσκεται σε εξέλιξη και θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των δύσκολων σημερινών προκλήσεων και κυρίως στη δημιουργία νέων ευκαιριών για την Ελλάδα.