Συμεών (Σίμος)
Ψωμιάδης

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι υποψήφιος  διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως επιμελητής σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ μετεκπαιδεύτηκε στην Ορθογναθική Χειρουργική στη Μπριζ του Βελγίου.

Σήμερα, είναι Επιμελητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην  Ευρωκλινική Παίδων, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Είναι ενεργό μέλος στις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας από το 2000. Έχει διατελέσει Πρόεδρος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής Θεσσαλονίκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ και Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.

Συμεών Ψωμιάδης, 37 ετών. Ιατρός, Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και κάτοχος της ειδικότητας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Έχει εργαστεί σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σήμερα είναι Επιμελητής της κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Ευρωκλινική Αθηνών και του νοσοκομείου Ευρωκλινική Παίδων, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Διετέλεσε Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ (2007-2010) και Πρόεδρος ΔΑΠ Οδοντιατρικής (2005-2006).