ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος

Η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος λειτουργεί προκειμένου η Παράταξη να έρθει σε επαφή με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και Εθελοντικές Οργανώσεις, οι οποίες εκφράζουν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες  με συγκεκριμένα θεματικά αντικείμενα. Έργο της είναι να καταγράψει  τα ζητήματα που αφορούν στους φορείς αυτούς και  με δράσεις της  (εκδηλώσεις και δημόσια διαβούλευση) να ενημερώσει το ευρύ κοινό,  να συνδράμει με προτάσεις την Κοινοβουλευτική Ομάδα στη λήψη  νομοθετικής πρωτοβουλίας και, εν τέλει, την Κυβέρνηση στην επίλυσή τους.
Εκτός των ανωτέρω, η Γραμματεία έχει την ευθύνη της καθημερινής επικοινωνίας με τους πολίτες και τους φορείς που τους εκπροσωπούν στα ζητήματα αρμοδιότητας της, την υποδοχή επισημάνσεων και παραπόνων και την ανταπόκριση σε παρατηρήσεις που αφορούν τις πολιτικές και τη δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας μεταφέροντας στους αρμόδιους Τομεάρχες-Βουλευτές τα αιτήματα αυτών.
Τα θεματικά αντικείμενα της Γραμματείας είναι:
      - Θρησκευτικές Οργανώσεις
      - Περιβαλλοντικές Οργανώσεις
      - Οργανώσεις Γονέων-Παιδιών
      - ΑΜΕΑ
      - Πολιτιστικές Κινήσεις Πολιτών και Οργανώσεις
      - Φιλοζωικές Οργανώσεις
 

Ζωή Ράπτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αλληλεγγύης από τη Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της Δράσης «Συμφωνία Αλήθειας», διοργανώνει τη Δευτέρα,...
14 Δεκ 2016 | 15:41

Στελέχωσε την γραμματεία

Θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στη Γραμματεία; Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!