Στάθης
Φουντουκίδης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι απόφοιτος της Νομικής ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Δίκαιο του ΕΚΠΑ. Ζει και εργάζεται ως Δικηγόρος στα Γιαννιτσά Πέλλας από τον Μάιο του 2004. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για 7 χρόνια, λαμβάνοντας συχνά σημαντικές και ανατρεπτικές πρωτοβουλίες, πριν εκλεγεί τον Νοέμβριο του 2017 Πρόεδρος του Συλλόγου. Στις εκλογές του 2018 εκλέχθηκε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στην οποία για πρώτη φορά μετείχε εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. Επίσης, μεταξύ άλλων, επί θητείας του ιδρύθηκε το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών.

Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 συστρατεύθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ ως υποψήφιος Βουλευτής Νομού Πέλλας, καταλαμβάνοντας την θέση του πρώτου επιλαχόντα.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Συντονιστή του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών στους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, με στόχο την ανανέωση και εμπλουτισμό του στελεχιακού δυναμικού, την παραγωγή πολιτικού λόγου και την ανάδειξη ικανών ανθρώπων της περιοχής ευθύνης μου.

Επικοινωνία