Κυριάκος
Διαμαντάκος

Κυριάκος Διαμαντάκος , 49 ετών.  Οικονομολόγος, Πτυχιούχος  Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΑΠ.  Κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ( Αριστούχος). Κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών,  Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου(Αριστούχος). Κάτοχος Proficiency στην αγγλική Γλώσσα.

 Εξειδικεύεται στον Στρατηγικό/Επιχειρησιακό σχεδιασμό Επιχειρήσεων και Οργανισμών Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Δημοτικός Υπάλληλος στο Δήμο Σπάρτης,  Προϊστάμενος Δημοτολογίου &  Ληξιαρχείου Σπάρτης και Αν. Δ/ντης  Διοικητικού Δήμου Σπάρτης . Διετέλεσε Ληξίαρχος Σπάρτης (2014-2018) και  Δ/ντης  της Δημοτικής Αστυνομίας Σπάρτης, έχει εργαστεί και στον ιδιωτικό τομέα (Ξενοδοχειακό, Συνεταιριστικό).                   

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συνδέσμου Εφ. Αξιωματικών Λακωνίας  και Αρθογράφος σε περιφερειακά ΜΜΕ. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικών  Υπαλλήλων Ν. Λακωνίας,  Αν. Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Λακωνίας, Εκπρόσωπος στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, και σε θέσεις ευθύνης σε πολλούς συλλόγους  και Σωματεία, υπηρέτησε τον Ε.Σ. ως Έφεδρος Αξιωματικός

Η πολιτική του δραστηριότητα ξεκίνησε από την ΜΑΚΙ, την ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ  έχει διατελέσει Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας, καθώς και μέλος της ΠΕ της ΝΔ . Είναι μέλος των τομέων Τουρισμού και Υγείας της ΝΔ .