Νέα του Προέδρου της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας αισθάνεται ικανοποιημένος λέγοντας ότι είναι ψεύτης, αλλά δεν τον έχουν πει ακόμα κλέφτη»

Βασικά σημεία τοποθέτησης του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μετά τις πυρκαγιές δεν αρκούν ανακοινώσεις, χρειάζονται έργα»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, το χωριό Καζαβίτι, στη Θάσο, μία περιοχή που είχε πληγεί από τις πυρκαγιές του Σεπτεμβρίου του 2016.
 
Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:           
 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η χώρα έχει υποχρέωση να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό πλούτο της με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, τις εγκαταστάσεις τις Energean Oil & Gas, στον Πρίνο Θάσου.            
 
Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πρώτη προτεραιότητα για εμάς ο πρωτογενής τομέας και ειδικά η αλιεία»

Την ανάγκη αλλαγής φορολογικής πολιτικής για να τονωθεί η οικονομία και να ανασάνει η παραγωγική Ελλάδα, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας, σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, με αλιείς στην ιχθυόσκαλα Καβάλας.
 
Απευθυνόμενος στους αλιείς, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:
 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήμασταν στον πρώτο όροφο, πέσαμε στο υπόγειο και κάποιοι πανηγυρίζουν που επιστρέψαμε στο ισόγειο»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συζητώντας, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, με αλιείς στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας για την οικονομία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι επιτυχίες στον αθλητισμό μας ενώνουν όλους»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, συνάντηση με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
 
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάστηκαν για να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.
 

Διήμερη περιοδεία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου, στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στον Πρίνο.

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. κ. P. Moscovici

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε, σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου, με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Pierre Moscovici.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή.
 
Οι κ. Μητσοτάκης και Moscovici συζήτησαν για όλα τα σημαντικά ζητήματα, με έμφαση στην οικονομία και τα ευρωπαϊκά θέματα.

Δήλωση Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την απώλεια του Θανάση Βαρίνου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του πρώην βουλευτή του Κόμματος Θανάση Βαρίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

          «Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Θανάση Βαρίνο, πρώην βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας. 

Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την παράταξή μας και πρόσφερε πολλά τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του όσο και στον ναυτικό κόσμο της χώρας μας.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».
 

Συνάντηση του Προέδρου Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσων της Ε.Ε. κ. P. Moscovici

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, την Τρίτη 25  Ιουλίου, στις 09:00, με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Pierre Moscovici.
 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Σελίδες