Νέα του Προέδρου της ΝΔ

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε, σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.
 
Κατά την έναρξη της συνάντησης έγινε ο εξής διάλογος:
 
Κ. Μητσοτάκης: «Πολύ χαίρομαι κύριε Πρόεδρε που σας υποδεχόμαστε για άλλη μια φορά στην Αθήνα και νομίζω ότι όλοι θα αναμένουνε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απογευματινή σας τοποθέτηση, για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισε η Κύπρος τις μνημονιακές της περιπέτειες. 
 

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο 6ο Προσυνέδριο του Κόμματος στην Αθήνα

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας στη μεγάλη μας Παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία. Σας ευχαριστώ που συμμετείχατε με τόσο ενθουσιασμό και με τόσο ενδιαφέρον στο 6ο Προσυνέδριο του Κόμματός μας το οποίο είναι αφιερωμένο στην καθημερινότητα και στην ασφάλεια των πολιτών. Να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ζητήσω ένα θερμό χειροκρότημα για όλες και όλους τους ομιλητές μας.

Τοποθέτηση του Προέδρου της Ν.Δ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Προϋπολογισμό του 2018

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης  στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο 6ο Προσυνέδριο του Κόμματος στην Αθήνα αναφερόμενος για τον Προϋπολογισμό του2018, είπε τα εξής:
 

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Τοποθέτηση του Προέδρου της Ν.Δ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για υπόθεση Καμμένου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης  στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο 6ο Προσυνέδριο του Κόμματος στην Αθήνα αναφερόμενος για την υπόθεση Καμμένου είπε τα εξής:
 
«Μετά  από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας  για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού από την  Ελλάδα  στη Σαουδική Αραβία. 
 

Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα EU Observer

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει το τέλος της εποχής του «σουρεαλισμού».
 
Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην ιστοσελίδα EU Observer.
 
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτάξει μεταρρυθμίσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση του επιχειρηματικού κλίματος αντί της πολιτικής της λιτότητας που εφαρμόζεται, σήμερα, με τη συναίνεση των Ευρωπαίων εταίρων, στη χώρα. 
 

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Βασιλείου «Προεδρία: Οικοδομώντας το μέλλον»

Κυρίες και κύριοι,
 

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για το κοινωνικό μέρισμα

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, η σημερινή συζήτηση πραγματοποιείται σε μια σκληρή σε μια δραματική συγκυρία. Η τραγωδία της Δυτικής Αττικής σκεπάζει τα πάντα. Θέλω και από το βήμα της Βουλής να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των συμπολιτών μας που έχασαν άδικα τη ζωή τους, αλλά και τη συμπαράστασή μας στους κατοίκους της Μάνδρας που εξακολουθούν αν δοκιμάζονται θαμμένοι κάτω από τόνους λάσπης.

Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του πρ. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γ. Βασιλείου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στις 18:30, στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργου Βασιλείου με τίτλο: «Προεδρία: Οικοδομώντας το μέλλον».
 
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιά Βουλή.


Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο 5ο Προσυνέδριο του Κόμματος στη Λάρισα

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Θα ήθελα ένα ακόμα θερμό χειροκρότημα για όλους τους ομιλητές μας. Γιατί - όπως διαπιστώσατε στα πλαίσια αυτών των Προσυνεδριακών διαδικασιών - κάνουμε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Δεν παρελαύνουν απλά εδώ κομματικά στελέχη, βουλευτές μας να αναπαράγουν τον ίδιο ξύλινο πολιτικό λόγο. Δίνουν το βήμα στην κοινωνία των πολιτών, σε επιστήμονες, σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδιαμορφώνουμε από κοινού το προγραμματικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα.

Σελίδες