Νέα του Προέδρου της ΝΔ

Δήλωση Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη για τον θάνατο του Κόφι Ανάν

O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«O θάνατος του Κόφι Ανάν προκαλεί παγκόσμια θλίψη. Υπήρξε μία μεγάλη προσωπικότητα που υπηρέτησε με γνώση, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά και αποφασιστικότητα τους σκοπούς του Ο.Η.Ε για ειρήνη, ασφάλεια και πρόοδο με σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον.
 
Αν και η ενασχόληση με το κυπριακό δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κέρδισε την εκτίμηση όλων μας. 
 

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη για την Κοίμηση της Θεοτόκου

Ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Κ. Μητσοτάκης, παρακολούθησε σήμερα, Τετάρτη 15 Αυγούστου, τη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, στο Ακρωτήρι Χανίων. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκη για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών είναι ένα χαρμόσυνο νέο στο τόσο ζοφερό καλοκαίρι που ζει η χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε με χαρά και συγκίνηση την επιστροφή τους. Θέλω προσωπικά να συγχαρώ τον Άγγελο και τον Δημήτρη, όπως και τις οικογένειές τους για την τόσο γενναία, αξιοπρεπή και πατριωτική στάση που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα».

Συνέντευξη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη στην Athens Voice

Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

στην Athens Voice και το δημοσιογράφο Ευτύχη Παλλήκαρη
 
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας από την τραγωδία στο Μάτι. 91 νεκροί είναι ένας απολογισμός πολέμου σε καιρό ειρήνης. Βρεθήκατε εκεί, μιλήσατε με ανθρώπους. Και θα ήθελα να σας ρωτήσω -γιατί συνήθως η κοινή γνώμη έχει μια γνώμη για τους πολιτικούς, ότι έχουν κρύο αίμα, σε απόσταση από τα γεγονότα- πώς νιώσατε, από την εμπειρία των συναντήσεών σας εκεί;
 

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με εργαζομένους στον τομέα της εστίασης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας με νέους εργαζομένους στον τομέα της εστίασης. Οι εργαζόμενοι του μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο όλων, όπως ανέφεραν, την ανασφάλιστη εργασία.

Επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη στο Πυροφυλάκιο Βύρωνα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το Πυροφυλάκιο Βύρωνα, όπου εδρεύει η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Δήμου, καθώς και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).
 

Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την αεροπορική βάση Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης) όπου βρίσκεται η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair.  Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αρχικά συναντήθηκε με το Διοικητή, Ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών. Εκεί συναντήθηκε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέτα και την Πεντέλη. Ο κ.

Συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Την περασμένη Δευτέρα 92 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με τον πιο φρικτό τρόπο. Δυστυχώς, ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αποδειχθεί και μεγαλύτερος. Είναι ένα βάρος που σηκώνει όλη η Ελλάδα, το σηκώνουμε όλοι μας. Καθένας μας βλέπει να καθρεφτίζονται στους δικούς μας ανθρώπους, -στα παιδιά μας, στους γονείς μας- τα πρόσωπα αυτής της πρωτόγνωρης τραγωδίας.  
 

Επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματιών από τις πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής.
 
Ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομη συνάντηση με τη Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Νάγια Μητσάκη, η οποία τον ενημέρωσε ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες από την καταστροφική πυρκαγιά  στο Μάτι, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.
 

Συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, συνέντευξη Τύπου με αποκλειστικό θέμα την εθνική τραγωδία από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.  Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.

Σελίδες