Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1971 όπου κατοικεί και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.
Είναι παντρεμένος με την Δρ. Ψυχολογίας Γεωργία Γκαντώνα και πατέρας δυο παιδιών. Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΑΠΘ.  Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Λειτουργίας και Συντήρησης στην Υποθαλάσσια Ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.).

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους Τομείς Επικοινωνίας & Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο Κυριάκος Μπουλινάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Μεγάλωσε και ζει στο Πειραιά και έχει καταγωγή από το Κακοδίκι Σελίνου Χανίων.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά. Στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του στο University of Salford στο Manchester της Αγγλίας, όμως η αγάπη του για τη μάθηση τον κράτησε για άλλα δύο χρόνια στο Λονδίνο για σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην 180 και 181 ΜΚΒ Hawk.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Συντονισμού και Εκλογικής Ετοιμότητας

Γεννήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας και κατάγεται από την Δίβρη και την Οινόη Ηλείας. Μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 12ο Γενικό Λύκειο Αθηνών. Στη συνέχεια εισήχθη στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Κατά τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στη ΔΜΧ του Γ΄και Δ΄ Σώματος Στρατού. Είναι πατέρας ενός τέκνου.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Υπεύθυνος Ετεροδημοτών

Ο Διονύσης Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973.
Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «MSc in Marine Policy” του Cardiff University of Wales. Εισήρθε στο Ελληνικό Δημόσιο με τον Διαγωνισμό ΑΣΕΠ 3Κ/2006 ημερομηνία διορισμού Νοέμβριος 2008.Εμπειρογνώμονας σε θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, υπεύθυνος για την επιμόρφωση των στελεχών,  των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης.
Αναπληρωτής Συντονιστής στον Τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους τομείς Κινητοποίησης και Εθελοντών

O  Μανώλης Κουτσογιαννάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Μεγάλωσε και ζει στο Ηράκλειο Αττικής και έχει καταγωγή από την Κίσσαμο Χανίων.
Το 2008 αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής της σχολής θετικών επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 2010-2011 εκτέλεσε τη στρατιωτική του θητεία και απολύθηκε ως τεχνικός ενσύρματων μέσων στις διαβιβάσεις του στρατού ξηράς.                                                           

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Κρήτης

Ο Δημήτρης Αγαπίου γεννήθηκε στα Χανιά. Είναι Ειδικός Γενικός Ιατρός. Έχει εργαστεί στο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα όπου συνεχίζει  μέχρι σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Κατά τα φοιτητικά χρόνια είχε έντονη συνδικαλιστική δράση με την γαλάζια νεολαία, ενώ διετέλεσε και Τομεάρχης στη Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Βαληνάκη και έχουν ένα γιο.
 

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Γούλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969, είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Υπηρετεί ως καθηγητής θεολόγος, κατόπιν ειδικής αξιολόγησης, στο Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης (PhD) του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (M. Phil.) από την ίδια Σχολή. Έχει παρουσιάσει αρκετές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια – ημερίδες και διαθέτει σημαντική ερευνητική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Περιφερειακές Οργανώσεις Βορείου & Νοτίου Αιγαίου)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 όπου κατοικεί και εργάζεται και κατάγεται από το Ρέθυμνο. Το 1999 αποφοίτησε από το κλασικό λύκειο Αναβρύτων. Το 2003 αποφοίτησε από τη νομική σχολή του University of Derby στην Αγγλία και το 2004 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο εμπορικό δίκαιο στο ίδιο πανεπιστήμιο. Εν συνεχεία αποφοίτησε το 2006 από το τμήμα της Nομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι συμβολαιογράφος και διατηρούσε δικηγορικό γραφείο από το 2010. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2012 στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, Τομεάρχης Χανιών της Ν.Δ.

Αναπληρωτής Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

Ο Στέργιος Χυτούδης του Σιδέρη γεννήθηκε στη Λάρισα στις 28/3/1959. Κατάγεται από τις Νέες Καρυές Λάρισας.                                                                     
Είναι παντρεμένος με τη μικροβιολόγο Μαρία Βαλάση και έχουν μία κόρη.                                                                                                                                   
Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).                                                                                                                

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Ηπείρου

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
 
Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Φοίτησε σε ΓερμανοΕλληνικό σχολείο μέχρι το Γυμνάσιο και στη συνέχεια στο Ελληνικό Λύκειο του Ludwigsburg από το οποίο και αποφοίτησε. Η καταγωγή του και από τους δύο γονείς, είναι από το Καναλάκι Πρεβέζης. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.
 

Σελίδες