Νέα του Προέδρου της ΝΔ

Περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κω και Ψέριμο - Δήλωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, περιοδεία  σε Κω και Ψέριμο.
 
Κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Σε αυτό εδώ το ακριτικό φυλάκιο, 9 στρατιώτες και ένας αξιωματικός κάθε μέρα υψώνουν την ελληνική σημαία. Εξασφαλίζουν την ασφάλεια, εγγυώνται την εθνική κυριαρχία της χώρας. 
 

Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» και τον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Σρόιτερ

Δημοσιογράφος: Να καλωσορίσω τώρα εδώ στο στούντιο του Alpha τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.    Κύριε Πρόεδρε καλησπέρα. Να πω και Χρόνια Πολλά. Δεν ξέρω αν το λένε αυτό στις επετείους. Είναι  η ημέρα που συμπληρώνετε ένα χρόνο στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
 
Κυριάκος Μητσοτάκης: Λέμε σίγουρα Χρόνια Πολλά, λόγω των ημερών. Και Χρόνια Πολλά σε εσάς και στους τηλεθεατές σας.
 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ελπίδα για τη χώρα στηρίζεται στην αλήθεια και όχι στο ψέμα

«Η ελληνική κοινωνία και οι πιστωτές γνωρίζουν ότι είμαστε μεθοδικοί και έχουμε συνολικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση». Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο κ. Αντώνη Σρόιτερ.
 

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. κ. Γιώργο Στασινό

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), κ. Γιώργο Στασινό, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. 
 
            Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί με την εγγυοδοσία του ΤΜΕΔΕ καθώς και για το ότι το 80% του κλάδου δεν έχει ασφαλιστική ενημερότητα.
 

Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κω και Ψέριμο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, την Κω και την Ψέριμο.
 
Κατά την επίσκεψή του στην Κω, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Έπαρχο κ. Γιώργο Χαλκιδιό (16.30), με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Κυρίτση (17.00), ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νησιού.
 
Στην Ψέριμο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί και το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού.

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.
 
Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών γίνεται την ημέρα που ξεκινούν στη Γενεύη οι κρίσιμες διαβουλεύσεις για το Κυπριακό.
 
Η δική μας θέση είναι γνωστή.
 

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε σήμερα, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ημέρα της Εορτής των Θεοφανείων, την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα. 

Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καθώς εισερχόμαστε στον όγδοο χρόνο της οικονομικής κρίσης και η Ελλάδα μοιάζει, ολοένα και περισσότερο, με μια μπλοκαρισμένη κοινωνία, η ευχή της Εκκλησίας μας για Θεία Φώτιση είναι σήμερα, περισσότερο επίκαιρη, αλλά και απαραίτητη από ποτέ. 
 

Άρθρο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει και δίνει διέξοδο στη χώρα. 
Άρθρο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πέρσι την 10η Ιανουαρίου, πάνω από 400.000 ενεργοί πολίτες από όλη την Ελλάδα, πήραν τη Νέα Δημοκρατία στα χέρια τους και μου έδωσαν εντολή να κάνω το όραμά τους πράξη.
 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαλαμίνα για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί αύριο, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, Εορτή των Θεοφανείων, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα.

Μεγάλη τιμή, μεγαλύτερη ευθύνη. Άρθρο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Κεφάλαιο».

Πριν από ένα χρόνο μέσα από μια ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
 
Ακόμα μεγαλύτερη από την τιμή, είναι η ευθύνη που συνοδεύει το αξίωμα.
 
Από την ημέρα εκείνη μία σκέψη υπάρχει στο μυαλό μου: Πως θα κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη. Για να μπορέσουμε να βάλουμε τη χώρα ξανά σε ένα σωστό δρόμο. Και να φέρουμε έτσι ξανά αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον τόπο μας.
 

Σελίδες