Νέα του Προέδρου της ΝΔ

Πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα 27 και αύριο 28 Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 18:30, την έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», στο Golden Hall.
 
Ο κ. Μητσοτάκης, θα προεδρεύσει αύριο, Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στη συνεδρίαση των Τομεαρχών, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
 
Στις  11:00, μαζί με το οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
 

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Ρέθυμνο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθη σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου, στο Ρέθυμνο για τις εορταστικές και επετειακές εκδηλώσεις για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
 
Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Εισοδείων της Θεοτόκου. Ακολούθως, κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Ηρώου του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία, παρακολούθησε την στρατιωτική και μαθητική παρέλαση.
 
Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί θέλουμε περισσότερη Ευρώπη. Άρθρο για την Ευρώπη στην εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής"

«Ισχυρή Ευρωζώνη σημαίνει ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και μια πιο δίκαιη κοινωνικά Ευρώπη», τονίζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή της Κυριακής», με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από τη Συνθήκη της Ρώμης.
 

Μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου

Η Επανάσταση του 1821 ήταν αγώνας για ελευθερία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη.
 
H σημερινή μέρα μας θυμίζει ότι οι Έλληνες μπορούμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες.
 
Δεν μας αρκεί, όμως, να είμαστε υπερήφανοι μόνο για το παρελθόν μας.
 
Η κληρονομιά των προγόνων μας ας γίνει  εφαλτήριο να προχωρήσουμε μπροστά.
 
Σήμερα, χρειαζόμαστε πίστη στην επανάσταση της λογικής, στην επανάσταση του αυτονόητου.
 

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας κ. Michael Linhart

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας κ. Michael Linhart, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
 
            Κατά τη συνάντηση, εκφράστηκε το κοινό ενδιαφέρον για την ειρήνη, την ανάπτυξη και τη σταθερότητα των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων και, παράλληλα, η ανησυχία για τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή. 
 

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την απώλεια του πρώην ευρωβουλευτή του Κόμματος Νίκου Βακάλη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του πρώην ευρωβουλευτή του Κόμματος Νίκου Βακάλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Ένας αγωνιστής της παράταξής μας, ο Νίκος Βακάλης, πρώην ευρωβουλευτής και επικεφαλής, για πολλά χρόνια, της οργάνωσής μας στη Θεσσαλονίκη, έφυγε από κοντά μας.
 
Υπηρέτησε με αφοσίωση το χώρο της Παιδείας και προσέφερε πολλά τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του όσο και στη Νέα Δημοκρατία. 
 

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί σήμερα, στις 17:30, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας κ. Michael Linhart.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.

Επίσκεψη του Προέδρου Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ιχθυόσκαλα Πειραιά

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 05:30, την ιχθυόσκαλα Πειραιά, στο Κερατσίνι.
 
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Είχα τη μεγάλη χαρά σήμερα να επισκεφθώ την Κεντρική Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι και να μιλήσω με ψαράδες, με εμπόρους και να ενημερωθώ για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο κλάδος της αλιείας, αλλά και ο κλάδος της εμπορίας ψαριών.  
 

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε εκδήλωση του Ελληνοϊσραηλινού Επιμελητηρίου

Κυρίες και κύριοι,
 
            Είναι μεγάλη μου χαρά, που μου δίνεται, σήμερα, η δυνατότητα να βρεθώ μαζί σας στην πρώτη εκδήλωση του Επιμελητηρίου για το 2017. Και να προσθέσω κι εγώ κάποιες σκέψεις για το πως μπορούμε να εμβαθύνουμε περαιτέρω τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.
 
Επιτρέψτε μου μια ιστορική αναφορά. Είμαι διπλά χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Όχι μόνο για πολιτικούς αλλά και για οικογενειακούς, ιστορικούς λόγους.
 

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας, κυρία Kate Smith

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου, με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρία Kate Smith
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε η αναμενόμενη ενεργοποίηση της διαδικασίας εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. και η διαμόρφωση των σχέσεων Ε.Ε. -  Ηνωμένου Βασιλείου στη μετά-Brexit εποχή. 

Σελίδες